Szolgáltatásainkról

Rólunk //

 

Cégünk 15 éve foglalkozik rendezvények kiváló minőségű catering szolgáltatásával. Tőlünk, szinte minden felmerülő igényre egykézből kaphat megoldást. Visszatérő megrendelőink közül többen jelezték számunkra, hogy a vendéglátáson túl a rendezvények megszervezésében, lebonyolításában is szeretnék, ha segítséget nyújtanánk, mi pedig, alaposan körüljárva az igényeket, komplex megoldásokban gondolkozunk.
Célunk, hogy megfizethető áron kimagasló minőséget biztosítsunk partnereink számára, mert a hosszútávú együttműködések a legjobb visszaigazolások arra, hogy jól végezzük a munkánkat. Az évek folyamán nyitottságunk, precizitásunk, hatékony problémamegoldásunk, és folyamatos fejlődni akarásunkból adódólag több, hosszútávú együttműködésünk is létrejött, ahol, szinte már családtagként kísérjük végig a keresztelőket, esküvőket, születésnapokat, házassági évfordulókat, vagy cégek esetén a karácsonyi bulikat, ünnepélyes megnyitókat, vagy egyéb más, akár extrém körülmények közé szóló kitelepüléseket.

Since 2008

Vállaljuk //

 

szakmai találkozók, konferenciák, nyílt napok, 

céges rendezvények, családi napok, műsoros rendezvények, 

szabadtéri látványsütés, bográcsozás, főzőversenyek, egyedi mobil grillterasz,

állófogadások, családi- és baráti találkozók, esküvők teljes körű lebonyolítását.

Az ötleteléstől a megvalósításig a legjobb kezekben van nálunk rendezvénye! Kollégáink, az elsőre lehetetlennek tűnő ötletekre is találnak megoldást! Teljeskörűen vállaljuk az esemény technikai lebonyolításának szervezését is pl. sátor- és színpadépítés, hangosítás, ruhatár, bútorzat, játszóházak építését, kihelyezését. Igény esetén biztosítjuk a személyzeti feltételeket: speaker, hostessek, felszolgálók, biztonsági szolgálat, zenekarok, fellépők szervezése. Kitelepülés esetén az építéstől a bontásáig mindent leszervezünk és megoldunk, akár az utómunkálatokig, pl: szöveges rendezvényértékelés, rendezvény-emlékeztetők, köszönetnyilvánítások, sajtóanyagok összeállítása és írásos költségkimutatás elkészítése a megrendelő felé.

Kérje személyre szóló ajánlatunkat online, vagy keressen bennünket telefonon! Kiss Betti: 06-30/916-2722

Házhozszállítás
rendelésfelvétel 9:00-tól

10:00-22:00

Éttermi nyitvatartás 

11:30-22:00

Telefonszám

+36-28-790-890

+36-70-383-4497

Címünk

2144 Kerepes, Szabadság út 90.

EMAIL

rendeles@szablyaetterem.hu